dilluns, 17 de gener del 2011

1. Introducció


Hola em dic Elia Martí soc estudiant de 2n de Batxiller en el centre I.E.S Flix i he centrat aquest treball en tres parts principals.

La primera part és un recull de la història de Flix en concret de la colònia de la fàbrica, un fet molt important que va crear un punt i apart en la vida del poble de Flix.

Crec que aquests reculls de fets i d'història faran estimar i valorar la nostra història. Quan dic “estimar” ho dic en el sentit que com diu el filòsof Paracelsus: “Qui no coneix res, no estima res... Com més gran és el coneixement inherent a una cosa, més és l’amor...”.

La segona part, més tècnica, és la recuperació de plànols, on es destaca el bloc d’habitatges anomenats Colorato el qual avui en dia ja no existeix.

I l’última part del treball esta centrada en l’àmbit del turisme, on e creat un bloc, on podem trobar tota la informació que he cercat en la primera part del meu treball, i on a més a més podem trobar un tríptic amb arxius de veu per a poder fer de manera autònoma una ruta pels carrers de la colònia saben el que estem veien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada