dilluns, 17 de gener del 2011

Volia donar les gràcies a totes aquelles persones que m’han ajudat a fer possible aquest recull sobre la colònia de Flix, en especial a:

  • Pau Llecha treballador de l’ajuntament de Flix
  • Enric Cervelló i Pere Moreno treballadors de la fàbrica
  • Eva Cervelló
  • les persones que em van ajudar contestant les enquestes

5 comentaris:

  1. Gràcies a tu per fer aquest treball tant interessant i sobretot per fer-ne publicitat i així ajudar a què la gent conegui al nostre poble o més aviat la història del nostre barri.

    Molts petonetsssssssssss

    ResponElimina
  2. Dons era el meu objectiu fer-lo conèixer, però no se si ho he aconseguit, però el que si que he aconseguit es descobrir més coses del barri, que la veritat que no en sabia gaire fins que vaig començar a investigar, jeje molts gràcies.
    Molts petons

    ResponElimina
  3. Hola Eli, com ha canviat al barri!, jo hi vaig neixe a l'any 1971, just al costat de la clínica. Hi has possat una foto de casa meva, hi vaig viure al barri 19 anys, segur que soc l'ultim que va neixe al barri.
    Ben fet, moltes gràcies.

    ResponElimina
  4. Quins bons records!! Els que vam passar la nostra infancia al barri vam ser molt afortunats. Ambel, et recordo jugant darrere dels mes grans, records per Maite i la resta de la familia ( i per tots els que som del barri). Sisco Castellvi (Pitoi)

    ResponElimina